El primer de molts

  0
  DSC_0318.JPG

  11/09/2014 – A banda del triomf final sumat contra el Baskonia a Vielha, avui el FIATC Joventut ha experimentat una altra bona notícia: el debut del pivot Zoran Nikolic.

   

  Quan Nikolic va canviar Girona per Badalona l’estiu passat, de seguida es va veure que el jove pivot de Montenegro era un projecte de jugador professional a curt termini. Nikolic va saber entomar realment bé el fet d’intercalar el júnior de la Penya amb el Prat, a LEB Plata.

   

  A les ordres de Carles Duran, l’interior es va convertir en una de les peces importants de l’ascens a LEB Or, sent un dels jugadors més utilitzats pel tècnic durant un tram de la temporada. Amb només 18 anys, Nikolic deixa enrere la seva etapa de formació per passar a ser jugador sènior i un dels vinculats del FIATC Joventut.

   

  Aquest vespre a Vielha, Salva Maldonado li ha donat l’alternativa. Per primer cop, Zoran Nikolic ha disputat minuts amb el primer equip de la Penya. Així es mostrava el pivot després del seu debut.

   

  “M’ha fet molta il·lusió. Estic molt orgullós perquè en Salva m’ha donat l’oportunitat de debutar i ajudar als companys”, comentava un Nikolic que també reconeixia el salt de qualitat que hi ha entre LEB Plata i ACB. “Es nota la diferència de jugar amb el Prat a fer-ho aquí. Els adversaris són molt més físics, ràpids i amb molta més experiència”, afegia.

   

  Enguany, Nikolic completa el seu primer stage de pretemporada amb el FIATC Joventut. El montenegrí creu que està fent una bona feina a Benasc. “Crec que estic treballant bé amb el primer equip. Ja veurem els resultats quan comenci la temporada”, afirmava després del triomf de la Penya contra el Baskonia (69-66).

   

  El pivot veu com un repte apassionant el fet de poder alternar la LEB Or amb entrenaments amb el primer equip del FIATC Joventut. “No veig difícil alternar el Prat amb el primer equip. M’agrada moltíssim el bàsquet. Com m’agrada tant, no ho puc veure difícil”, afirmava.

   

  Dins de la plantilla de la Penya, Zoran Nikolic reconeixia que l’ajuda de Miralles i Savané està sent important per ell a l’hora d’evolucionar. “L’Albert Miralles i en Savané em fan aprendre molt. Sergi Vidal i Demond Mallet també ajuden molt als joves. És un plaer tenir-los al costat i poder jugar amb ells”, afirmava.

   

  “Al Prat gairebé tenim el mateix equip. Em fa il·lusió jugar la LEB Or amb els companys. Tenim molt bona relació. Tinc ganes de jugar a LEB Or i també a l’ACB”, comentava Nikolic sobre la nova etapa que s’obre al vinculat verd-i-negre.

   

  L’interior natural de Niksic es veu preparat per poder ajudar al primer equip a la Lliga Endesa si Salva Maldonado ho creu necessari. “Si això passa estaré als núvols. Estaré preparat per si m’arriba l’oportunitat. Ara toca esperar i treballar”, assegurava el montenegrí.

   

  Avui a Vielha Zoran Nikolic ha gaudit dels seus primers minuts amb la samarreta verd-i-negra. Per edat, és evident que encara li manca molt camí per fer, però la seva progressió indica que serà un jugador ACB en un període curt de temps. Avui ha estat el primer de molts partits amb la Penya.