Un itinerari permet descobrir la vegetació del parc de Ca l’Arnús

  0
  Ca l'Arnus 3 (AJB_MITJA).jpg

  13/09/2014 – Es tracta d’una visita guiada pensada per als petits de la família amb la finalitat de descobrir la història i la vegetació singular del parc a traves d’un itinerari de descoberta.

  Aquest diumenge, 14 de setembre, d’11 a 13 hores, es durà a terme a Badalona l’activitat “Itinerari educatiu de descoberta de la vegetació singular del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús”. Es tracta d’una visita guiada pensada per als petits de la família amb la finalitat de descobrir la història i la vegetació singular del parc a traves d’un itinerari de descoberta.

   

  Durant l’activitat i tot jugant amb l’orientació, els participants podran localitzar uns arbres i arbustos ben especials. La visita, que és gratuïta, s’acompanya amb un dossier didàctic per seguir les explicacions amb facilitat. El punt de trobada on s’iniciarà l’activitat serà la porta d’accés al parc ubicada al carrer de Sant Bru, s/n.

   

  Aquesta activitat, promoguda per l’Ajuntament de Badalona i per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, va a càrrec de l’Associació per l’estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània, ALOC, una entitat, sense afany de lucre, que realitza activitats de gestió i d’educació ambiental.

   

  Per poder participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona: 93 483 29 89, de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores i dijous, també, de 16 a 18.30; o bé enviant un correu electrònic a [email protected].