El programa “ENFEINA’T” de l’IMPO contractarà 21 persones aturades de llarga durada

  0

  L’IMPO posa en marxa el programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació de 21 persones aturades de llarga durada, a temps complert i amb una durada contractura’l de 12 mesos.

  Aquest programa va destinat a persones que es trobin en situació atur, de forma continuada des de fa més d’un any, o de forma ininterrompuda durant els darrers 18 mesos. Els interessats hauran d’estar inscrits com a Demandants d’ocupació no ocupats (DONO)al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, a més de disposar d’un perfil professional adequat al lloc de feina que s’ofereix..
  Les 21 places que s’ofereixen reuneixen les especialitats següents: administratiu/va (1); arquitecte/ta tècnic/a o enginyer/a tècnic/a d’obra (1); lampistes electricistes (3); paletes (5); ferrer/a (1); pintors/es (4) i peons construcció o manobres (6).

  Les persones interessades s’han de dirigir entre el 28 i 31 de gener a les Oficines de Treball (OTG) de Badalona (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. Un cop validada la candidatura, els aspirants han de dirigir-se a l‘IMPO de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó núm. 1) per recollir el formulari de sol·licitud d’inscripció necessari per participar en el procés de selecció.

  Els criteris de valoració són els següents:

  • No perceptor de prestacions de qualsevol tipus, subsidis i renda garantida de la ciutadania.
  • Persones amb situació acreditada de discapacitat, sempre que es disposi de la capacitat física i psíquica per a l’exercici de les funcions de les places existents.
  • Membres de famílies monoparentals (amb certificat).
  • Participació activa en la recerca de feina durant 2018.
  • Derivació dels serveis socials municipals (informe de serveis socials acreditant la situació d’especial vulnerabilitat).
  • No haver estat contractat en plans d’ocupació i / o programes de treball.
  • Residents al municipi de Badalona.

  El període de selecció es durà a terme l’1 de febrer i la relació definitiva de les persones contractades es farà pública entre l’11 i el 12 de febrer.

  Aquest programa compta amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí