El projecte de construcció del nou institut Ventura Gassol arrenca a caminar

  0
  ventura gassol.JPG

  27/01/2016 – La Generalitat obre el procés de licitació per a adjudicar la redacció del projecte executiu i direcció de la futura obra.

  El projecte de construcció del nou Institut Ventura Gassol a Montigalà ha començat a caminar per fi. Infraestructures de la Generalitat ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat l'anunci oficial per adequar el projecte de construcció al nou solar i per portar a terme el projecte executiu de direcció d'obra. El contracte d'Infraestructures compta amb un pressupost de 326.007 euros sense IVA que permetrà adaptar el projecte inicial al canvi de terreny amb una permuta amb el solar de la futura Escola Montigalà. El canvi es deu al fet que s'hagi decidit construir primer l'institut en lloc de l'escola.

   

  El plec de condicions preveu que les ofertes es coneguin el 19 d'abril per procedir a l'adjudicació. El termini per redactar el projecte és d'un màxim de cinc mesos des de la seva adjudicació. El nou institut està catalogat per la Generalitat per tenir una capacitat màxima per a 690 alumnes amb un total de 34 aules, biblioteca, gimnàs i pista poliesportiva i amb una superfície construïda de 4.584 metres quadrats.

   

  “Sense dubte, es tracta d'una bona notícia per a Montigalà, els barris veïns i el conjunt de Badalona, encara que arriba amb molt retard”, matisa la comunitat educativa. “La Plataforma ZEM seguirà amb atenció l'evolució dels tràmits per substituir el vell edifici del Ventura Gassol. Tanmateix, la Zona Educativa de Montigalà no es completarà fins que es planifiqui la construcció de l'edifici de l'Escola Montigalà que ha de substituir els barracons on estudien 200 nens des de fa sis anys”, conclouen.