El projecte polític Crida BDN bateja la seva candidatura amb el nom de ‘Guanyem Badalona’

  0
  guanyem badalona.JPG

  16/12/2014 – El nom de la candidatura s’ha votat a través d’internet; el nom de Guanyem Badalona ha estat l’escollit amb el 54,5% dels vots, enfront del 45,5% de Crida per Badalona.

  La plataforma Crida per Badalona, constituïda el passat mes d’octubre amb l’objectiu d’impulsar una alternativa rupturista a la ciutat, ha escollit aquest dissabte, 13 de desembre, el nom de la seva candidatura per a concórrer a les eleccions municipals: Guanyem Badalona.

   

  El nom de la candidatura s’ha votat a través d’internet. Les dues opcions que se sotmetien a votació (mantenir el nom de Crida per Badalona o Guanyem Badalona) es van consensuar a la primera assemblea de la plataforma, celebrada el 29 de novembre. Finalment, el nom de Guanyem Badalona ha estat l’escollit amb el 54,5% dels vots, enfront del 45,5% de Crida per Badalona. En total, han participat 131 persones en la votació, d’entre els 277 adherits al manifest inicial de la Crida per Badalona.

   

  Guanyem Badalona celebrarà de nou una assemblea el proper 10 de gener, on ja votarà el document de bases del seu programa electoral. En la coordinadora, també s’ha consensuat que, fins el 10 de gener, funcionaran les següents comissions de treball: programa electoral (que també aprovarà el codi ètic de Guanyem Badalona), confluència (per buscar espais de trobada amb d’altres moviments socials i projectes polítics alternatius de la ciutat), organització (que inclourà funcions d’extensió territorial als barris, finançament i participació interna) i comunicació.