Dorian participa aquest dijous de les Nits d’Estrelles

  0
  Dorian el temblor.jpg

  27/11/2013 – La banda actua aquest dijous, a partir de les 21h, al Teatre Principal per presentar el seu darrer treball.

  Dorian actua aquesta setmana a Badalona per presentar el seu últim disc La velocidad del vacío, publicat aquest any i escoltat en els festivals més importants del panorama musical. L’agrupació aterra aquest dijous al Teatre Principal -21h- dins del cicle musical “Nits d’Estrelles al Principal”.

   

  Dorian és una de les formacions més importants de la nova escena musical; una banda que combina la tradició del pop espanyol amb el rock i les noves produccions i sons de la música electrònica contemporània.

   

  En els últims tres anys, el grup barceloní s’ha consolidat com una de les propostes amb més seguidors, i ha penjat nombroses vegades el cartell d’entrades exhaurides. Amb el pas dels anys, Dorian ha demostrat tenir una capacitat de reinvenció i maduració que sembla estar lluny d’esgotar-se. Ha materialitzat el somni de qualsevol artista: poder desenvolupar la seva carrera sense lligams estilístics i des de la màxima llibertat creativa.