El PSC badaloní lliura 300 quilos de productes al Banc d’Aliments

  0
  48
  psc.JPG

  23/05/2013 – Els socialistes anuncien que donaran continuïtat a iniciatives com aquesta i establiran un punt permanent de recollida d'aliments al seu local.

  El Partit dels Socialistes va iniciar el passat mes d’abril una campanya de recollida d’aliments entre els seus militants i simpatitzants que ha culminat aquesta setmana amb l’entrega de 300 quilos de productes al Banc d’Aliments de Badalona.

   

  En paraules del primer secretari socialista, Àlex Pastor, “l’objectiu polític i social del PSC és estar al costat de les persones defensant el dret a l’estat del benestar, és per això que davant les dificultats del banc d’aliments per arribar a totes les famílies necessitades de Badalona”.

   

  En concret, s’han lliurat 210 quilos de menjar i 100 litres de llet. Per tal de donar continuïtat a la iniciativa, i Àlex Pastor ha explicat que el PSC badaloní ha “decidit establir un punt permanent de recollida d’aliments” al seu local, on tothom podrà aportar i col·laborar, al igual que en els actes polítics.