El PSC badaloní posa èmfasi en les polítiques de les dones amb Núria Parlon

  0
  43
  parlon dones psc.JPG

  20/05/2014 – El PSC de Badalona va posar ahir la seva mirada en les polítiques referents a la dona en un acte protagonitzat per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el primer secretari badaloní, Álex Pastor.

  El PSC de Badalona va posar ahir la seva mirada en les polítiques referents a la dona en un acte protagonitzat per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el primer secretari badaloní, Álex Pastor. Parlon va afirmar que és important conscienciar les dones de la rellevància de les eleccions europees, perquè és la UE qui decideix moltes polítiques socials que afecten el día a día. A més, va dir, el PSC aposta per un pacte on siguin reconeguts el dret de les dones, com per exemple el de l’avortament, i que això impedeixi retallades a nivell estatal. En referència al candidat del PP, Arias Cañete, i les seves declaracions després del debat amb Elena Valenciano fa uns dies, la batllessa colomenca no imagina “cap líder europeu dient coses com aquesta”. “Va ser un error molt greu que demostra el tarannà de la dreta espanyola. És la guinda a totes les retallades que el PP fa en polítiques socials i d’igualtat. Ens ha de preocupar que un polític així aconsegueixi la majoria i representi les dones del conjunt de l’estat a Europa. Cap dona l’hauria de votar”, va sentenciar Parlon.

   

  El primer secretari socialista de la ciutat, en la mateixa línia, considera que “no hi ha home més tonto que el que es creu superior a una dona”. Álex Pastor creu que el PP està mostrant  “valors ancorats al passat i que són perillosos per a la igualtat”. El socialista va avisar que “si no hi ha participació massiva, la dreta guanyarà, i si la dreta guanya, això es continuarà enfonsant”.