El PSC demana a Albiol que segueixi els criteris de seguretat i durant els propers 15 dies decreti el teletreball a l’Ajuntament

  0

  El regidor Socialista Rubén Guijarro s’ha adreçat avui a l’Alcalde de Badalona perquè doni compliment a les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació de la COVID19 durant els propers 15 dies. El Departament de Salut recomana que les empreses i organitzacions facilitin tot el possible el teletreball,donat que és una de les eines més efectives per combatre l’epidèmia perquè permet disminuir la mobilitat no essencial i el contacte social.

  Recordem que la situació a la regió Sanitària Metropolitana Nord segons les darreres dades és la següent:

  – S’ha passat de tenir una mitjana de 320 casos diaris a prop de 450.
  – La RT s’enfila a 1,3.
  – El risc de rebrot és molt alt (392,44).
  – Han augmentat notablement tant les consultes a urgències dels hospitals per COVID-19 com el nombre de nous ingressos.

  En aquest sentit s’ha adreçat per correu el regidor Guijarro a l’Alcalde Albiol: “les Administracions hem de ser exemplars a l’hora de prendre les mesures oportunes per reduir la transmissió del virus, i molt més entre les nostres treballadores i treballadors. És per aquest motiu que l’encoratjo a reduir el contacte social i els desplaçaments de tota la plantilla municipal i tornar al mode de teletreball ja implementat als mesos d’abril i maig a l’Ajuntament de Badalona”.

  El regidor Guijarro també ha demanat exemplaritat a tot el cos polític del Consistori badaloní i ha demanat al govern local que tots els òrgans col·legiats dels quals formen part les regidores i regidors del Consistori (Plens, Juntes Informatives, Juntes de Portaveus, Comissions i Consells d’Administració) també es realitzin per mètodes 100% telemàtics per donar exemple i per no comprometre als professionals dels serveis tècnics que donen suport.

  Tanmateix, “cal garantir que els treballadors essencials municipals gaudeixin de fórmules que permetin la conciliació familiar, que tinguin a disposició tots els elements d’autoprotecció personal i l’accés a proves PCR si fossin necessàries”.

  El regidor Guijarro també vol tenir un agraïment per “tota la ciutadania de Badalona que està mostrant un comportament cívic exemplar a l’hora de combatre el virus i seguir totes les recomanacions sanitàries”. I ha fet “una crida als badalonins i badalonines a extremar les mesures d’autoprotecció i evitar el contacte social”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí