El PSC demana a Guanyem, ERC i ICV-EUiA que facin una nova proposta per a un govern a quatre

  0
  27
  assemblea psc.jpg

  18/06/2015 – Dies després de rebutjar la primera oferta per entrar a formar part del govern, el PSC insisteix en “formar part d’un executiu d’esquerres, sòlid i estable si es donen les condicions”.

  Dies després de rebutjar la primera oferta per entrar a formar part del govern, el PSC insisteix en “formar part d’un executiu d’esquerres, sòlid i estable si es donen les condicions” i demana a Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA “que posin de manifest quin paper volen que jugui el PSC”. En aquest sentit, i des de la passada setmana, no s’han tornat a produir contactes formals entre les quatre formacions i els socialistes insten la resta de forces a formalitzar una nova proposta per tal que pugui ser valorada per la seva assemblea.

   

  “Els socialistes volem que el nou govern de Badalona comenci a treballar al més aviat possible, la ciutat no pot estar pendent d’un possible pacte de govern quatre setmanes després de les eleccions” han expressat a través d’un comunicat. “A hores d’ara”, diuen, encara no han “obtingut cap resposta”.