El PSC dóna 300 litres d’aigua al campament de treballadors en vaga de Valeo

  0
  psc valeo.jpg

  14/10/2015 – Els representants del grup municipal badaloní han visitat aquest dilluns els vaguistes; hi ha nou persones de Badalona a la plantilla de Martorelles.

  El president i el portaveu del PSC a l’Ajuntament, Àlex Pastor i Rubén Guijarro, han visitat aquest dilluns el campament dels treballadors de Valeo que porten tres mesos en vaga indefinida per aportar tres-cent litres d’aigua als treballadors que estan acampats en vaga indefinida a les portes del centre de treball. Entre els 257 treballadors de la planta, que la direcció vol traslladats a Saragossa, hi ha nou que són de Badalona.

   

  L’empresa Valeo va signar, ara fa un any, un compromís d’activitat de la planta com a mínim fins l’any 2019 i garantir la producció de subministrament per a tots els seu clients fins l’any 2024. Amb aquest ERO per trasllat l’empresa incompleix el Pla industrial que garanteix l’ocupació i la inversió pactada.

   

  Àlex Pastor ha demanat “a l’Ajuntament de Badalona i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que intervinguin per fer que l’empresa respecti el pla industrial que garanteixi la continuïtat del centre productiu de Martorelles”. El líder socialista també ha anunciat també que el Grup Municipal Socialista presentarà una moció al proper Ple de l’Ajuntament de Badalona en recolzament dels treballadors de Valeo.

   

  La situació dels treballadors s’està agreujant ja que conviuen en condicions climàtiques adverses i després d’uns mesos molt calorosos s’enfronten a un període de fred i pluges amb recursos molt precaris.