El PSC exigeix explicacions al govern sobre una suposada col·lecta il·legal per part d’alguns membres de la Guàrdia Urbana

  0

  Davant les greus informacions aparegudes avui a la premsa el PSC exigeix que el responsable polític de la Guàrdia Urbana, Miguel Jurado (PP), doni explicacions certes sobre els fets.

  Davant les greus informacions aparegudes avui a la premsa que senyalen que agents de la Guàrdia Urbana han estat sol·licitant donatius a empreses i comerços de la ciutat, el PSC exigeix que el responsable polític de la Guàrdia Urbana doni explicacions certes sobre els fets. En la informació apareguda, el regidor responsable de la Guàrdia Urbana, Miguel Jurado Tejada atribueix aquesta greu il·legalitat a l'Associació Esportiva de la Guàrdia Urbana de Badalona (AEGUB) que ho ha desmentit de manera taxativa. Davant aquesta contradicció, algú menteix i per això es fa més que palesa la necessitat d’explicacions certes per part del govern. La Guàrdia Urbana Badalona sempre ha destacat pel gran servei a la ciutadania, per això cal protegir-la tot aclarint els fets a fons, depurant les responsabilitats, també les polítiques, a que hagué menester.  Volem saber si el responsable polític de la Guàrdia Urbana tenia coneixement i si ha aprovat aquesta pràctica.

  – Exigim saber la quantitat total diners que s’ha recaptat. 
  – Exigim que es faci públic quants i quins establiments han estat afectats per aquesta practica irregular.
  – Exigim al govern de Badalona que retorni d’immediat tots els diners les persones afectades.
  – Exigim saber quins dels establiments afectats han estat inspeccionats pel Departament de Sanitat i Disciplina Urbanística de l'Ajuntament de Badalona.
   
  Tota la situació exposada pot constituir una falta molt greu d’abús de poder, per això es fa més que necessari que l’alcalde i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació donin les explicacions oportunes.