Henk Norel: “L’entrenador està confiant molt en mi, però els números també són mèrit de tot l’equip”

  0
  HenkNorel.JPG

  17/11/2017 – Henk Norel és un dels noms de moda a l’ACB. El pivot holandès ha començat la lliga com un tro i està signant unes xifres per emmarcar.  MVP del mes d’octubre, encapçala el rànquing ACB amb 23,6 de valoració. Aquest diumenge torna a Badalona, casa seva durant molts anys. 

  17/11/2017 – Henk Norel és un dels noms de moda a l’ACB. El pivot holandès ha començat la lliga com un tro i està signant unes xifres per emmarcar.   MVP del mes d’octubre, encapçala el rànquing ACB amb 23,6 de valoració i també n’és el màxim rebotejador (9,5), a més d’anotar 15,8 punts de mitjana. Aquest estiu va sonar per tornar a vestir de verd-i-negre, però finalment va aterrar al Gipuzkoa Basket, on s’ha erigit en líder indiscutible. Diumenge tornarà a trepitjar l’Olímpic, casa seva durant un munt anys. Arrossega molèsties per culpa d'una fascitis plantar, però no faltarà a la cita.  
  Líder en valoració i rebots i MVP d’octubre. Sense dubte està sent la seva millor temporada. 
  “Per números segur que si, almenys fins ara, i estic molt content de com m’estan sortint les coses. Estic molt a gust a l’equip i a la ciutat i el tècnic està confiant molt amb mi, però els números també són mèrit de tot l’equip, que juga molt per mi. El més important, però, és que l’equip segueixi guanyant i que a final de temporada complim amb els objecius”.
  De moment ja porten tres victòries.
  “Si, però podrien haver estat quatre o cinc. A la pista del Baskonia vam perdre d’una manera una mica estranya i a casa contra el Bilbao i contra el Múrcia vam tenir moltes opcions. Tenir ja tres triomfs no està gens malament, però està clar que volem més”.  
  Diumenge torna a Badalona, un partit sempre diferent.    
  “Sí, i tant!. Sempre em fa molta il·lusió, encara que de la meva etapa ja només queda Ventura [somriu]. No….ara seriosament. Gràcies a la Penya he tingut la oportunitat de poder jugar a bàsquet professionalment i d’estar en aquesta lliga i per això sempre serà un lloc molt especial per a mi”. 
  És un partit clau per als dos equips en la lluita per la permanència. 
  “Tots dos equips compartim els mateixos objectius i necessitem guanyar. Serà un partit bonic de jugar però alhora molt difícil, perquè l’Olímpic sempre és un camp complicat i la Penya té un bon equip”.  
  El seu cara a cara amb Jerome Jordan promet ser clau. 
  “Està fent una gran temporada i és un repte jugar contra ell, però per damunt de tot hi ha l’equip. Ara mateix signaria que ell fiqués 40 punts i que nosaltres ens emportéssim la victòria”.