El PSC i Serra prometen un fons de contingència social i un pla de rehabilitació a Sant Roc

  0
  60
  serra.jpg

  20/05/2015 – El PSC vol garantir la prestació de serveis i subministraments a aquelles famílies que no les puguin costejar i preté impulsar un pla de reforma urbanística i millora social a San

  El candidat del PSC, Jordi Serra, ha avançat aquesta setmana que els socialistes contemplen la creació d’un “fons de contingència social per garantir la prestació de serveis i subministraments a qui no pugui pagar-los” si tornen al govern. “És la nostra obligació ètica i moral acompanyar les famílies desfavorides”, considera Serra.

   

  Pel que fa al drama dels desnonaments, l’alcaldable explica que crearan equips de mediació hipotecaria “perquè a Badalona no hi hagi cap altre desnonament” i implementaran ajudes a les famílies en risc pobresa energètica, així com beques menjador per a “tothom que ho necessiti”. “Apostem per desenvolupar el banc dels aliments amb eines com la Taula solidària de distribució d’aliments i el Supermercat Solidari”. “Cal pensar més en la gent que atent el banc dels aliments que no en treure’l per posar una piscina de 12 milions.”

   

  Pla per desenvolupar Sant Roc

   

  Sant Roc és un dels barris en els que el PSC ha fet èmfasi durant la campanya. El projecte socialista proposa un pla de xoc per rehabilitar el barri a nivell urbanístic, però també a nivell social. El candidat, Jordi Serra, vol comptar amb la participació de tots els agents socials i fer que els veïns siguin part d’aquest desenvolupament. Algunes de les idees són, per exemple, potenciar el centre cívic com a punt per a la formació del jovent o contractar professorat a través de plans d’ocupació municipals per a lluitar contra l’absentisme, millorar l’escolarització i les activitats extraescolars.

   

  Crítiques per l’acusació a Miguel Jurado

   

  “És una fita més d’un llarg corol·lari d’afers judicials que han caracteritzat aquests 4 anys de govern del PP. Han estat quatre regidors del PP imputats per diferents causes, nombrosos càrrecs de confiança també imputats i obligats de dimitir, judicis que encara resten pendents… aquest és l’autèntic balanç del govern d’Albiol, això si que no havia passat mai en 32 anys”. Serra recorda, a més, que encara queda pendent de resolució el cas de les obres irregulars per valor d’un milió d’euros realitzades arreu de la ciutat. “Serà una greu hipoteca per al proper govern”.