TeleB i RàdioB hauran de donar cobertura de campanya a Guanyem BDN fins al divendres

  0
  39
  IMG_0944.JPG

  20/05/2015 – La candidatura encapçalada per Dolors Sabater havia quedar fora de la cobertura informativa dels mitjans públics, però la Junta Electoral ha estimat la queixa presentada per la formació.

  La Junta Electoral Provincial de Barcelona va aprovar ahir estimar la queixa presentada per Guanyem Badalona en Comú davant la proposta de cobertura informativa presentada per la direcció de Badalona Comunicació en què “es fa cas omís dels criteris dels professionals de la casa i es compleixen les quotes de partits” diu la candidatura.

   

  Durant la distribució de la cobertura dels mitjans públics, la direcció de Badalona Comunicació, amb Albert Fernández Saltiveri i Maritxu Hervás al capdavant, va qualificar la formació liderada per Dolors Sabater “com un partit minoritari i sense el dret de cobertura informativa”. Guanyem BDN en Comú va presentar un recurs contra aquesta decisió i la Junta Electoral Provincial els hi ha donat “parcialment” la raó i ha considerat la formació “grup polític significatiu”, fet que obliga a Badalona Comunicació a incorporar als informatius les notícies generades per la candidatura fins a aquest divendres.