El PSC insta el govern a obrir ja el menjador social que va prometre al gener

  0
  50

  17/07/2013 – Els socialistes critiquen que s'anunciés com una gran mesura social i que sis mesos després no se'n sapiga res; el govern recorda que és una iniciativa lligada als nous pressupostos que encara no han vist la llum.

  El PSC presentarà en el proper Ple municipal una moció per instar el govern local a presentar una modificació pressupostària amb objecte de cobrir el finançament d’un menjador social per la ciutat.

   

  El PP va anunciar el passat gener “la creació d’un menjador social que pugui atendre les necessitats d’alimentació bàsica que una part de la població no està en condicions de cobrir, a causa de la duresa de l’actual situació econòmica.”

   

  Sis mesos desprès d’aquest anunci, critica el PSC, “no s’ha avançat ni un pam en complir i fer-ho realitat”. Els socialistes afirmen que el govern lliga aquest projecte als pressupostos de 2013, “uns pressupostos que ni tan sol ha estat capaç de redactar i presentar, motiu pel que continuen en pròrroga els dels 2012”.

   

  En paraules del president del grup municipal socialista, Jordi Serra, “el tema del menjador social és una exemple més del buit que hi ha entre la propaganda del PP i la realitat”.

   

  L’executiu local retreu al PSC que no està en disposició de criticar aquesta iniciativa, quan “ells, amb tots els anys que han estat en el govern, no han estat capaços de dur-la a terme”. La regidora de Serveis Socials, Sònia Egea, explica que el menjador continua sent prioritari però que va lligat als nous pressupostos, ara mateix prorrogats. Tot i això, diu, l’Ajuntament està donant ajudes per aliments a la població que ho requereix.