El PSC obre un procés de participació per elaborar el seu programa electoral

  0
  IMG_7600.JPG

  29/11/2014 – Amb aquest objectiu, els socialistes han iniciat aquest dimecres una sèrie de jornades sectorials que concluoran amb la presentació del programa definitiu.

  El PSC enceta a Badalona el procés de participació obert per tal de redactar conjuntament amb la ciutadania el programa electoral que presentaran a les Eleccions Municipals del maig de 2015.

   

  Amb aquest objectiu, els socialistes han iniciat aquest dimecres una sèrie de jornades sectorials que concluoran amb la presentació del programa definitiu. Totes les jornades seran obertes a tots els ciutadans de Badalona i es recolliran i debatran totes les propostes que s’hi aportin. Cada sessió comptarà amb la participació d'una persona experta en cada matèria que donarà una visió tècnica de l'àmbit a tractar.

   

  La primera jornada, sota el títol "Ocupació i Promoció Econòmica a Badalona", ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a la seu de l'agrupació local i comptà amb la intervenció del diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona Francesc Castellana, que ha estat Secretari d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Director del Servei d'Ocupació de Catalunya i coordinador General de la Fundació Tripartita.

   

  Durant la jornada també es van analitzar les propostes que el PSC ha recollit durant els darrers tres anys i mig, fruit de les trobades amb les entitats i ciutadans de Badalona.