Diferents artistes actuen de forma solidària al Blas Infante per recaptar aliments

  0
  65
  cache_2432702031.jpg

  29/11/2014 – El teatre serà l’escenari d’un gran concert amb la participació d’un bon grapat d’artistes com Clover, María Sagana, Charly Rodríguez o Sin Salida, i presentat pel DJ i locutor de ràdio Adrià Ortega.

  La iniciativa del Gran Recapte no serà l’única que aquest cap de setmana serveixi per recollir menjar per al Banc dels Aliments. El Teatre Blas Infante acull aquest diumenge, dia 30, un festival organitzat per l’associació badalonina Chic Funky, una entitat que promou esdeveniments solidaris per ajudar a causes ben diverses i que gira entorn a un grup de ball nenes d’uns 13 anys que ja porten uns 5 anys participant a diferents actes de caire benèfic. De fet, l’associació ja ha muntat diferents espectacles al Centre Cívic de La Salut, i aquest dia 30 en suma un més.

   

  El teatre municipal, doncs, serà l’escenari d’un gran concert amb la participació d’un bon grapat d’artistes com Clover, María Sagana, Charly Rodríguez, Sin Salida, Dani Barrientos o Jota Martín, entre altres. L’acte, a més, comptarà amb la presència del locutor i DJ de 40 Principals Adrià Ortega, que presentarà la gala juntament amb el mag Fleky.

   

  El show començarà a les sis de la tarda i el preu de l’entrada és de 6 euros i un paquet de menjar imperible.