El PSC porta davant de la Fiscalia i el Síndic de Greuges els talls de llum que està patint Badalona en les darreres setmanes

  0

  Guijarro s’ha adreçat a ambdós organismes per denunciar la situació que alguns ciutadans i ciutadanes de Badalona estan patint com a conseqüència dels continus talls de llum que la companyia subministradora està realitzant en les darreres setmanes en diverses zones de la ciutat per tal que siguin examinats per si existeix una vulneració dels drets de la ciutadania o si l’Administració està actuant correctament per defensar els ciutadans.

  Fa setmanes que ja van començant els talls, i encara perduren, al barri de Sant Roc, especialment a la zona del carrer Alfons XII, i ara s’estén també a determinats carrers dels barris de la Pau i del Progrés. Aquests talls tenen durades indeterminades, són recurrents, alguns de moltes hores, i venen acompanyats en alguns casos d’incendis de la infraestructura elèctrica totalment obsoleta, com pals de llum o transformadors.

  “Aquesta situació està deixant a moltes famílies de la nostra ciutat sense possibilitat de posar una calefacció en plena onada de fred, però també sense accés a aquest servei que en el segle XXI és un bé bàsic i essencial per al dia a dia de les famílies”, ha declarat Rubén Guijarro.

  Des del Partit Socialista de Badalona demanen al govern que estableixi mesures especials davant d’aquesta situació i que posi en marxa un dispositiu especial perquè les famílies que es trobin sense llum i no obtinguin resposta de la companyia puguin comunicar-ho, especialment en aquells casos de risc per malaltia o de famílies amb menors. També demanen que es facin servir els agents cívics municipals per tal d’informar el veïnat i a les a les associacions de veïns sobre el dispositiu i que s’activi un servei d’atenció als ciutadans mitjançant l’Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC) per tal d’ajudar-los en el procés de reclamacions a la companyia.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí