El PSC preguntarà a la seva militància si tira endavant la moció de censura

  0
  IMG_4369.jpg

  El regidor socialista Àlex Pastor ha anunciat que preguntaran a la militància badalonina sobre si volen tirar endavant la moció de censura o no. Tot i que no s'ha desvelat la pregunta ni la data, han assegurat que seria abans del 7 de juny, data límit per presentar un govern alternatiu. Ahir uns 180 afiliats van decidir demanar l'autorització a l'executiva del PSC per fer la consulta. Pastor ha declarat que "ens debem a la militància i farem el que diguin. Ells tindran l'última paraula". Pastor ha afirmat que ha pres aquesta decisió amb "coherència i responsabilitat" per liderar el govern de canvi a la ciutat.

  També ha aprofitat per descartar la vinculació de la decisió presa a Espanya -el PSOE ha presentat una moció de censura contra el govern de Rajoy- amb la decisió que sortirà a Badalona. Així doncs, "el PSC de Badalona és qui decidirà què passa, no el PSOE ni el PSC català".

  Respecta les declaracions de Xavier Garcia Albiol fetes ahir, el regidor socialista ha lamentat assabentar-se per la premsa de l'oferiment a l'alcaldia.  Pastor no ha aclarit si acceptaria que l'ex alcalde Garcia Albiol formés part del govern, però ha dit que "el moment d'Albiol i Dolors Sabater ha acabat, la ciutat no necessita personalismes, és moment de construir ponts".

  Ara, a falta de data i pregunta, 500 militants badalonins estan cridats a les urnes. Tindran l'última paraula.