“M’ha d’arribar una proposta molta bona perquè vulgui deixar el Badalona”

  0
  IMG_7242.JPG

  25/05/2018- Una de les veus més autoritzades del vestidor del Badalona és, sens dubte, la del seu segon capità, el migcampista Sergio Maestre. Imprescindible per a Manolo González, ha estat titular en 35 dels 28 partits a la lliga. Amb ell hem volgut fer balanç d'una temporada difícil i irregular.

  Una de les veus més autoritzades del vestidor del Badalona és, sens dubte, la del seu segon capità, el migcampista Sergio Maestre. Imprescindible per a Manolo González, ha estat titular en 35 dels 28 partits a la lliga. Amb ell hem volgut fer balanç d'una temporada difícil i irregular.

  – La temporada va acabar el 13 de maig però l'equip segueix entrenant. Com ho porta?
  – Tinc ganes d'acabar. Després de tants mesos, i d'una temporada tan rara, tinc ganes de desconnectar completament.

  – Certament, enguany han passat per una muntanya russa de resultats.
  – No ens podem guiar pels deu partits sense perdre de la segona volta. La nostra realitat s'apropa més al que vam ser durant la primera part del campionat, quan no guanyàvem cap partit fora de casa. Hem estat un equip de mitja taula, que no havia de patir pel descens però que tampoc podia optar a fer el play-off. La temporada passada el nivell de la plantilla era superior i vam estar a les portes de play-off. Per tant, enguany és normal que no ens hàgim ficat. Si, és cert, ens vam fer il·lusions, però el més lògic era que acabéssim com hem acabat.

  – Ningú els treu, però, aquella ratxa dels mesos de març i abril…
  – Veníem d'un cop dur, a Olot, i d'un inici de segona volta dolent, a Lleida i contra l'Elx a casa. El túnel era fosc i no en veiem la sortida. Malgrat els problemes extraesportius que teníem, i que queden per nosaltres, la unió del grup ens va fer arribar a no perdre durant deu jornades seguides. Sens dubte, el millor que ens ha passat aquesta temporada.

  – I el pitjor, Olot?
  – Sí. Va ser un punt d'inflexió, però la setmana abans i la setmana després ho vam passar malament. Recordo el viatge de tornada i els dies posteriors. Van ser molt durs. Al final, per sort, tot es va girar.

  – Com ha viscut el vestidor una temporada de tanta incertesa?
  – El grup humà i la relació entre els jugadors i el cos tècnic han tapat situacions que en altres clubs, i en altres vestidors, de seguida haurien aparegut a la premsa. Com l'any passat, la convivència ha estat molt bona. M'imagino un vestidor amb veterans com els que hi havia abans, com els que vaig trobar al Lugo, que no tenien miraments, i hauria estat una temporada ben diferent.

  – Ha estat titular en 35 dels 38 partits de lliga. Quin valor li dóna a aquesta dada?
  – Primer de tot, haig d'estar agraït a la confiança del cos tècnic. A partir d'aquí, em sembla que jo també hauré fet alguna cosa per guanyar-m'ho. Certament, són molts partits, perquè és molt difícil mantenir-se en l'onze titular d'aquest equip, amb la competència que tenia. Per altra banda, aquesta xifra també vol dir que no m'he lesionat. Només m'he perdut un partit per targetes i dos, a principi de curs, per un petit trencament a l'adductor.

  – Si continua en el Badalona, la temporada que ve és molt probable que acabi sent un dels jugadors amb més partits jugats amb la samarreta escapulada. De moment, en porta 125. Que suposaria per a vostè augmentar aquesta xifra?
  – N'estaria molt orgullós. Seria molt positiu continuar en aquest club, que m'ha tractat tan bé. Sempre he valorat, més encara en una categoria com la segona B, poder continuar molts anys en un mateix club. Espero que la situació vagi en la direcció que volem el club i jo mateix.

  – El club haurà de replantejar-se per sobreviure en la segona B que sembla que hi haurà la temporada que ve.
  – Sí, serà una lliga molt complicada. No m'agradaria estar en un club que anés ofegat. Em consta que hi ha la intenció de convertir el club en una societat anònima esportiva. Tant de bo pugui ser.

  – En tot cas, si es donen les mínimes circumstàncies, vostè vol seguir?
  – Si, d'entrada sí. Mentre no m'arribi una proposta d'un club molt important de la categoria, sí. Les condicions han de ser molt bones perquè vulgui deixar el Badalona. Mai no he tingut problemes amb el president ni amb l'entrenador, que és el meu principal avalador. Si tot va com cal esperar, hi ha molts números que continuï.