El PSC presenta una bateria de mesures per millorar l’àmbit esportiu de la ciutat

  0
  psc esports.jpg

  10/02/2015 – Els socialistes van presentar ahir part d'un pla estratègic de l'esport amb el 2023 com a horitzó en una de les sessions de participació obertes a la ciutadania.

  El PSC de Badalona continua amb el procés de participació obert per tal de redactar conjuntament amb la ciutadania el Programa Electoral per a les municipals del maig de 2015 iniciat el passat mes de novembre. Aquest dilluns els socialistes han posat sobre la taula el futur local de l’esport i han presentat diferents propostes que es contemplarien en un pla estratègic de l’esport amb el 2023 com a horitzó, recollides els darrers anys durant les converses amb les entitats i amb els ciutadans de Badalona.

  Els representants del PSC han llançat algunes mesures econòmicament integradores com subvencions a infants que no puguin pagar la inscripció a clubs, tarifa plana per a les revisions mèdiques a través de BSA, revisar el preu d’ús de les instal·lacions públiques o la recerca d’esponsorització privada, entre altres. Tanmateix, consideren adient crear un consell local de l’esport, un protocol d’avisos per emergències meteorològiques i un servei d’assessorament per a la professionalització esportiva; impulsar la instal·lació de desfibril·ladors i millorar els equipaments municipals.

  “La deixadesa en què es troba el món de l’esport a Badalona en una mostra més de la deixadesa que pateix la ciutat de Badalona. Amb els 2,5 milions d’euros anuals que es pretén gastar el govern PP per començar la faraònica piscina olímpica, es podrien arreglar tots els problemes de l’esport a la ciutat de Badalona. Aquest programa que consensuem avui, és viable, sensat i l’aplicarem a partir del maig”, va assegurar ahir l’alcaldable socialista, Jordi Serra.

   

  Recordem que el procés de participació socialista es composa de diferents jornades sectorials, que concluoran amb la presentació del programa complet, obertes a tots els ciutadans i entitats de Badalona, i s’hi recullen i debaten totes les propostes.

  La tercera d’aquestes sessions ha tingut lloc aquest dilluns, sota el títol "L’Esport a Badalona", i ha comptat amb la participació d’entitats i clubs esportius de la ciutat.