0
    24

9/2/2015.- Els blaus guanyen els Lluïsos amb un triple sobre la botzina i porten 6 victòries consecutives. El Sant Josep tira de cantera i derrotes de Círcol i Natzaret

Sisena victòria consecutiva de la Minguella

Els blaus afrontaven el partit contra el segon classificat sense Enric Prat i amb problemes per preparar el partit amb tots els efectius durant la setmana.

Minguella i Lluïsos van jugar un partit igualadíssim, amb diferències que no van superar els 6 punts, fins arribar a un final a cara o creu.

A l’últim minut, la Minguella va fallar un triple quan guanyava de 2 punts. Els Lluïsos sí van anotar el triple a la jugada següent i deixaven el marcador 72-73.

Els dos equips van fallar les dues jugades següents, però la Minguella estava obligada a anotar per guanyar. A falta de 8 segons i amb possessió, Bartu va anotar el triple de la victòria sobre la botzina.

Castaño amb 21 punts i 24 de valoració va ser el més destacat del partit.

La victòria davant els Lluïsos demostra el que és capaç de fer l’equip i suposa una dosi de moral important de cara al proper partit, que és ni més ni menys que la visita a la pista del líder, el Castellbisbal, que a més vindrà de perdre a Sant Adrià. El partit, dissabte a les 18h.

Els tirs lliures sentencien el Círcol

El Círcol va començar controlant el primer quart amb un gran encert. Un parcial de 10-1 deixava els locals per davant (24-15).

Però la defensa zonal del Viladecans va bloquejar l’atac del Círcol que va veure com el rival remuntava i li donava la volta al marcador per marxar al descans un punt per sobre (33-34).

Al tercer quart la diferència va pujar fins els 9 punts, amb un Círcol impotent que veia com els intents de córrer i sortir al contraatac acabaven en falta.

Sense deixar de lluitar, el Círcol es va posar a dos punts a falta de 5 minuts i el partit es va decidir a l’últim minut.

Els errors en els tirs lliures van condicionar el final de partit i van fer impossible la victòria. A falta de 3 segons i perdent de tres, últim intent a la desesperada que no va entrar.

El Viladecans va tirar d’ofici i es va endur la victòria de La Plana, la segona que deixen escapar els de Cesc Castellet a casa.

Després de perdre contra un rival de la part baixa, ara toca un de la part alta. La pista dels Lluïsos posarà a prova el Círcol aquest dissabte a les 20h.

El Sant Josep tira de cantera

Els júniors van haver de completar la convocatòria davant la falta d’efectius. Borja Benito es podria perdre la temporada per una lesió al genoll i Francesc Pascal també per problemes a l’espatlla.

El partit també se’l va perdre Angel Garcia, amb tendinitis al genoll i Sergi Rourera amb un esquinç.

Davant aquest panorama els júniors van haver de reforçar l’equip i els parroquials van jugar 10 minuts amb un equip de menys de 19 anys. Jugadors com Edu o Pep van ajudar a guanyar el partit, seguint l’estil del club: defensa intensa, velocitat i cistelles fàcils.

Va ser tot un recital incapaç d’aturar per l’Horta, que va pujar la duresa del seu joc però sense aconseguir acostar-se a un marcador clarament dominat pel Sant Josep, fins el 94-52 final.

Tot i la victòria contra el cuer, el final de temporada dels groc i liles serà complicat per culpa de les lesions. Veure’m com respon l’equip el proper dissabte a les 19.15h a la pista d’un Viladecans  tercer per la cua

El Natzaret torna a acusar una banqueta curta

Amb només 6 jugadors dels que van començar l’any i amb els reforços i jugadors joves adaptant-se, al Sant Andreu se li fan llargs els partits per la falta de rotacions.

Contra el Sedis, van començar bé el partit, dominant bona part del primer quart, però els locals van reaccionar per donar-li la volta al marcador (20-15).

Al segon quart, les rotacions van fer baixar el nivell de l’equip. El Sant Andreu va intentar mantenir el ritme amb defenses alternatives, però els locals van marxar de 8 al descans (48-36).

A la represa, els titulars tornen a agafar la responsabilitat per acostar-se a 5 punts amb un parcial de 0-7, de la mà de Chus Corella (18 punts).

A partir d’aquí el Sedis torna a reaccionar i marxa de 12 punts després d’un triple més falta i tècnica a un jugador. A l’últim quart, el cansament va fer que el desavantatge augmentés fins els 21 punts finals (79-58).