El PSC proposa a ERC compartir l’alcaldia

  0

  Ahir dilluns les formacions de Guanyem, PSC, ERC-Avacem Més, En Comú Podem i Junts per Catalunya es van reunir a la seu d’ERC per donar un nou pas referent a l’alcaldia de Badalona, que es decidirà en el ple que tindrà lloc el proper 12 de maig. El PSC proposava d’aquesta manera una alcaldia compartida: Montornès podria governar el primer any i mig, mentre que Guijarro ho faria després.

  Una proposició que gens ha agradat a les files de Guanyem, ja que fins fa pocs dies ERC donava suport a la candidatura de Dolors Sabater. Un moviment, per tant, que buscaria l’objectiu de deixar en l’oposició al popular Xavier Garcia Albiol.

  Aixó doncs, la necessitat de buscar un candidat de consens que lideri una coalició de cinc partits per a aconseguir “un govern fort d’unitat” ha donat un gir inesperat amb aquesta proposta que ERC estudiarà per tal de “trobar punts en comú amb el PSC”.

  Una reunió de curta durada que es va acabar en quant els socialistes van llançar la proposta en l’aire.

  L’executiva local del PSC ja ha avalat la proposta i ara queda saber quina serà la resposta dels republicans, així com també quina és la opinió de Guanyem, que encara no s’ha posicionat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí