Els esportistes federats podran entrenar en els espais naturals necessaris

  0

  Segons la Orden SND/388/2020 de 3 de maig publicada al BOE, des de dilluns, els esportistes federats podran entrenar de manera individual en espais a l’aire lliure. Ho podran fer dues vegades al dia, entre les 6 i les 10 hores i les 20 i les 23 hores, i dins del terme municipal on resideixen. Per fer aquests entrenaments podran accedir lliurement a aquells espais naturals que siguin necessaris per a la seva activitat esportiva.

  En el cas de Badalona, aquesta mesura significa que aquelles persones que estiguin federades per realitzar esports que es desenvolupin dins del mar podran accedir a l’aigua sempre que compleixin els protocols sanitaris establerts i respectin el distanciament social. Per tal d’acreditar que estan federades, les persones que vulguin entrenar en el mar hauran de tenir vigent la seva llicència esportiva.

  La Orden SND/388/2020 de 3 de maig publicada al BOE inclou també la regulació dels entrenaments per a esportistes professionals i d’alt nivell així com les directrius dels entrenaments de caràcter bàsic que poden realitzar els esportistes vinculats a lligues professionals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí