El PSC qüestiona la utilitat dels Omega

  0

  La crema de contenidors a Badalona ja és una notícia més que rutinària: aquests no paren. Els darrer episodi de contenidors cremats va tenir lloc aquest mateix dilluns, 8 de febrer, al barri de La Morera. La Policia va haver de tallar el trànsit davant el risc que el foc afectés els vehicles estacionats.

  El regidor socialista Christian Carneado va aprofitar l’ocasió per qüestionar a les xarxes la utilitat de la nova guàrdia Omega d’Albiol que va entrar en funcionament aquest mateix mes, el dilluns 1 de febrer. Els Omega formen una unitat policial d’intervenció immediata, segons el govern del PP, amb l’objectiu de combatre la delinqüència i la inseguretat a Badalona.

  La crema de contenidors suposa un revés, llavors, per aquesta secció policial de la ciutat que, de moment, no està aconseguint frenar actes vandàlics com la crema de contenidors o que no va poder evitar la mort del menor de 14 anys apunyalat el diumenge a Montigalà.
  Carneado també posava de relleu la importància de comptar amb més agents de la Guàrdia Urbana, fet que ara no serà possible perquè “el govern d’Albiol ha perdut una promoció sencera”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí