El PSC renova el 50% de la seva Executiva Local

  0
  44
  psc.jpg

  27/02/2017 – Àlex Pastor és reescollit com a Primer Secretari i continuarà encapçalant la formació a Badalona.

  El PSC de Badalona ha escollit la composició de la nova Comissió Executiva que dirigirà la formació política durant els propers tres anys. La nova Comissió Executiva representa una renovació de més del 50% respecte a l’anterior i és totalment paritària, destaquen els socialistes. L’assemblea dels Socialistes de Badalona també ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint.

  Àlex Pastor ha estat reescollit com a Primer Secretari i ha volgut subratllar que han configurat “una Comissió Executiva amb molt de talent, representativa de la Badalona actual, buscant l’equilibri entre l’experiència i la joventut”.

  Per primera vegada l’executiva local comptarà amb la figura de la Presidència, que ocuparà la històrica militant Paquita Teruel, i també de la Vice-Primera Secretaria, que estarà ocupada per Aroa Arauzo, actual Secretaria Nacional del PSC i actual responsable de l’oficina del Parlament Europeu del PSC a Catalunya.

  L’assemblea dels socialistes també ha servit de reconeixement a la tasca que ha realitzat el fins avui Secretari d’Organització, Rubén Guijarro. Guijarro, actual portaveu del Grup Municipal Socialista, va ser escollit fa dues setmanes Secretari d’Organització de la Federació Socialista del Barcelonès Nord, i s’ha formalitzat el seu relleu a l’Agrupació Local, on Raquel López serà la nova responsable de l’Àrea d’Organització. Fins ara López, exregidora de Joventut de Badalona al mandat 2003-2007, ocupava la secretaria de política municipal.

  Pel que fa a l’Àrea de Comunicació i Planificació Estratègica recaurà en mans de Christian Carneado, que actualment ja desenvolupava les tasques de Comunicació de l’agrupació. L’Àrea de Política Municipal i Formació, passarà a mans de l’activista social i veïnal Òscar Mantilla.

  L’Àrea de Territori i Finances anirà a càrrec de Joan Carles Lacruz i l’Àrea de Mobilització i Participació Ciutadana estarà liderada per Araceli Cruz.