L’autocomplaença es paga (61-65)

0
    28

27/02/2017 – El júnior del Divina Seguros Joventut desapareix del mapa en la segona meitat del partit contra el Bàsquet Manresa.

Penya, així no. En la setena jornada de la segona fase del campionat Júnior Preferent, el Divina Seguros Joventut faria un pas enrere en les seves aspiracions de continuar creixent com a equip. El bloc de Dani Miret, tercer classificat (4/2), rebia el Manresa a l’Olímpic i acabaria sent derrotat després d’una segona part nefasta.

El júnior verd-i-negre passaria de controlar clarament el partit a caure en una dinàmica d’autocomplaença que el faria claudicar. Després d’uns minuts inicials d’igualtat (12-14), el Divina accelerava amb un parcial de 13 a 0 que li donava el comandament del duel (25-14).

Els badalonins no deixarien que el Manresa jugués còmode (47-34) i acabarien la primera meitat amb un 64% d’encert en tirs de camp. Aquesta estadística quedaria trencada en la represa, ja que l’efectivitat local baixaria fins al 22%.

El tercer i l’últim quart, els pitjors de tota la temporada, condemnarien el Divina. Amb només 14 punts anotats a partir del tercer (7 dels quals convertits per Galán), la Penya diria adéu a les seves opcions de guanyar. L’interior (27 de valoració) i Parrado (16) estarien massa sols.

Aquest bany de realitat ha de servir per tenir clar que cal competir igual durant els 40 minuts i que no es pot abaixar el peu de l’accelerador. El Divina afronta ara una setmana amb doble partit com una oportunitat per reivindicar-se: divendres a casa contra l’Hospi (20:30h) i dissabte a casa contra Mataró (17:45h).

Suspensió pel Sant Pep

Per altra banda, al segon grup de Preferent, el CB Sant Josep  (5/1) va veure com el seu partit a la pista del JAC Sants no es podia acabar de disputar. Durant la primera meitat, després d’un triple parroquial, un dels cèrcols del pavelló quedaria afectat i el duel s’hauria de suspendre. Aquesta setmana s’intentarà recuperar l’encontre.