El quetx Ciutat Badalona guanya un tercer premi en la Mediterranian Tall Ships Regatta

  0
  IMG_2624.JPG

  10/10/2013 – El quetx torna aquest dissabte, a les 12 hores, al port de Badalona. Serà rebut per una flota d'embarcaions, pels armadors i els cantaires del Cantaquetx.

  Després de 21 dies fora de Badalona, i dels quals 9 han estat de competició, el quetx Ciutat Badalona torna aquest mateix dissabte, 12 d’octubre a les 12 hores, al seu port base.

   

  El nostre quetx ha participat en les dues etapes de la Mediterranian Tall Ships Regatta 2013 en què ha fet un gran paper amb una tercera classificació dins del seu grup, la classe B, capitanejat per Juanjo Navarro en la primera etapa que es va celebrar del 14 al 27 de setembre i va tenir un recorregut des de Barcelona fins al port francès de Toulon. En la segona etapa, capitanejat per Marcel Mongay, que va ser des de Toulon fins a La Spezia (30 de setembre al 4’octubre) el quetx Ciutat Badalona va quedar en quart lloc. Destacar que ha quedat en el lloc número 10 dels 31 participants de més d’una dotzena de banderes.

   

  Per aquest motiu aquest dissabte, una flota d’embarcacions rebrà el quetx per mar i a terra serà rebut pels armadors i pels col·laboradors que han fet possible l’aventura, i pels cantaires del Cantaquetx de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona.