El Quetx Ciutat de Badalona participa en una regata internacional de grans velers clàssics

  0
  63
  Quetx Ciutat de Badalona.JPG

  19/09/2013 – La 'Mediterranian Tall Ships Regatta 2013' començarà el dissabte; les embarcacions es concentraran al Port Vell de Barcelona fins el dia 24, quan partiran cap al port francès de Toulon.

  L’embarcació Ciutat Badalona, el quetx clàssic de la ciutat, participa en la Mediterranian Tall Ships Regatta 2013 (TSP), la regata dels grans velers tradicionals que concentrarà en el Port Vell de Barcelona, del 21 al 24 de setembre, una trentena de vaixells. Es tracta d’una cita internacional amb dues característiques que la distingeixen: que la tripulació ha d’estar integrada per jovent i que les embarcacions s’han de governar des de la navegació tradicional. La regata té dues etapes: des de Barcelona fins al port francès de Toulon –del 24 al 27 de setembre- i des de Toulon fins a La Spezia (Itàlia) –del 30 de setembre al 4 d’octubre- moment en què iniciarà el retorn. El Ciutat Badalona tornarà al seu port base el 13 d’octubre. Un total de 44 persones participaran a bord del Ciutat Badalona.

   

  El quetx parteix dissabte 21 de setembre a les 10.15h cap al Port Vell de Barcelona. L’acte de comiat, amb diverses activitats i actuacions incloses, està programat a les 9.30h al Port de Badalona. Quan el quetx parteixi sobre les 10.15 hores l’acompanyarà una flota de vaixells del Port.

   

  El dimarts 24 de setembre, a partir de les 11h, totes les embarcacions de la flota de la TSR navegaran davant del litoral badaloní, abans d’alinear-se en el punt de sortida de la regata que sobre les 17h els portarà cap a Toulon.