Badalona vol fomentar la creació d’empreses amb un concurs per a emprenedors

  0
  42
  Projecte 'Lánzate'.JPG

  19/09/2013 – Ajuntament i Centre Comercial Montigalà signen un conveni per impulsar el 'Concurs per a Emprenedors Lánzate Badalona', destinat a persones que volen desenvolupar un negoci nou o consolidar un de recent creació.

  Badalona i el Centre Comercial Montigalà han signat un acord de col·laboració per impulsar el ‘Concurs per a Emprenedors Lánzate Badalona’, que té com a objectiu la creació d’ocupació, el desenvolupament d’empreses innovadores i el foment de l’esperit emprenedor.

   

  Aquest projecte és un cicle de concursos per a emprenedors que es porta a terme a diverses ciutats d’Espanya i compta amb la col·laboració d’importants empreses de consultoria i de serveis, així com d’entitats financeres. El concurs està organitzat per l’empresa Davanni Comunicación, especialitzada en dinamitzar centres comercials, i compta amb el patrocini d’importants institucions com l’IESE, la Universidad a Distancia de Madrid i CEF Escuela de Negocios. També el patrocinen empreses com NH Hoteles, Mapfre, Carrefour Property, Vastned i Todo Start Ups.

   

  El ‘Concurs per a Emprenedors Lánzate Badalona’ va destinat a aquelles persones que volen desenvolupar el seu propi negoci empresarial i a empreses de recent creació que es volen consolidar. En el cas de Badalona, es concediran dos premis amb l’objectiu de donar suport empresarial als projectes escollits com a guanyadors. D’una banda, hi haurà el premi “Centro Comercial”, per a idees a implementar a grans superfícies. El Centre Comercial Montigalà cedirà durant 9 mesos al guanyador d’aquesta categoria un espai per tirar endavant el seu projecte emprenedor. Per altra banda, també es concedirà el premi ‘Innova’ per a projectes innovadors, que consistirà en l’assessorament i posada en marxa del projecte de negoci, i la creació de la imatge corporativa, entre altres aspectes. A més, l’IMPO donarà suport als dos projectes premiats durant el seu primer any de vida.

   

  Una vegada finalitzada la fase local, els projecte guanyadors a Badalona competiran amb els guanyadors de les altres ciutats espanyoles. Serà aleshores quan podran optar a línies de finançament avantatjoses, ampliar la formació amb cursos especialitzats i presentar el projecte a 200 inversors privats, entre altres.

   

  Les persones interessades poden presentar els seus projectes, amb un pla de negoci viable i amb garanties de futur, fins a finals del mes de novembre al portal del projecte Lánzate i al Centre Comercial Montigalà.