El regidor Jose Téllez torna a declarar pels cas dels cartells requisats, aquest cop a Badalona

  0
  IMG_1732.JPG

  12/01/2018 – El tinent d'alcalde de Guanyem ha estat cridat per personar-se al carrer Prim el proper dilluns.

  El tercer tinent d'alcalde del govern de Badalona, Jose Téllez, ha tornat a ser citat a declarar davant la Justícia pel cas dels cartells d'Omnium que la policia va requisar abans de l'1 d'octubre, i que ell mateix va retornar a uns activistes. El representant de Guanyem Badalona ja es va personar a la Ciutat de la Justícia com a investigat de la Fiscalia per presumpta desobediència i/o obstrucció de la justícia el mes de novembre.

   

  Tal i com va avançar el mateix dia a la Ciutat de la Justícia, quan es va acollir al seu dret a no declarar, una de les opcions és que la causa fos redirigida als jutjats de Badalona per part de Fiscalia. Ara serà el jutge qui prengui declaració i decideixi què fer amb el cas, un cop tanqui el procés de diligències.

   

  La declaració serà aquest dilluns a les 11 del matí. Téllez, com ja va dir el passat novembre, es considera una “víctima colateral de la persecució de l'Estat a Jordi Cuixart”. Per això afirma que la seva defensa va en la linia d'aconseguir que el president d'Òmnium sigui alliberat.

   

  Els urbans presents el dia dels cartells, cridats a declarar al Suprem

   

  També en el marc de la investigació que envolta Jordi Cuixat, que va ser present el dia que Téllez va extreure els cartells del cotxe de policia per retornar-los als activistes d'Òmnium, el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha cridat a declarar com a testimonis implicats els agents de Guàrdia Urbana que hi van ser presents. Les declaracions dels efectius ja havien estat recollides anteriorment, i ara és el Suprem qui els crida dins la causa.