El Rem Badalona suma dues victòries a Lloret

  0
  55

  La platja de Sa Caleta de Lloret de Mar acollia el passat diumenge, la segona regata de llagut de la temporada. Aquesta comptava amb la participació de les tres entitats de rem badalonines; el Club de Rem Badalona, la secció de rem del Club Natació Badalona, i el Club Nàutic Bétulo.

  El Rem Badalona va obtenir els millors resultats, amb dos primers llocs i dos segons. La victòria va arribar a la categoria de veterans i en cadet femení. L’equip infantil i el juvenil masculí obtenien el segon lloc, en unes condicions de mar poc favorables.

  El Club de Rem Natació Badalona va obtenir el seu millor resultat en la categoria de veterans femení, amb un meritori 4t lloc. La resta d’equips van competir en les finals B. En el cas del seu juvenil, l’equip va poder participar gràcies al suport d’un component del Rem Santa Cristina i del mateix Rem Badalona. No van poder disputar la final per la lesió d’un dels membres de la tripulació.

  El Club Nàutic Bètulo participava en aquesta regata amb els dos equips sèniors, amb la satisfacció d’haver competit al màxim de les seves possibilitats.

  El pròxim cap de setmana tindrà lloc la tercera regata d’aquesta lliga de llagut, a la localitat tarragonina de Flix.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí