La remodelació de la carretera de Can Ruti provoca les queixes de les ambulàncies

  1

  Les obres de remodelació de la carretera de Can Ruti, que van començar al març d’aquest any, després d’anys d’espera, han acabat a finals d’aquest mes de juny. Fa pocs dies el trànsit ha quedat restablert. Però la remodelació no ha agradat a tothom que accedeix a l’hospital Germans Trias i Pujol.

  El president del comitè d’empresa d’Ambulàncies La Pau, David Fernández, ha denunciat, en nom de tot el col·lectiu, els canvis fets en aquesta carretera. “Abans hi havien 2 carrils de pujada, però, ara, un d’aquests l’han destinat a les bicicletes i als vianants. D’aquesta manera, a les ambulàncies se’ls fa difícil avançar als altres vehicles. Això comporta embussos a la carretera i ens perjudica a nosaltres si tenim alguna urgència”, segons ha detallat Fernández.

  A més de la reducció de carrils, l’Ajuntament de Badalona també va treure les illetes que permetien una millor conducció i les va substituir per una rotonda que encara dificulta més el pas de vehicles, segons considera el president d’empresa d’Ambulàncies La Pau.

  Els autobusos són un altre focus d’aquesta problemàtica, ja que “fan canvi de conductor a una parada que es troba enmig del camí i, amb les obres, és quasi impossible adelantar”, segons Fernández.

  Des del comitè, es demana que s’escolti la seva opinió, ja que l’Hospital Germans Trias i Pujol dóna servei a 800.000 persones i és un dels hospitals de referència de tot el territori català.

  1 COMENTARI

  1. Le hacia falta una mejora a la carretera pero el haber anulado el carril de subida para favorecer a ciclistas y peatones cuando por ahí pasan poco de los dos la cagastes burt lancaster

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí