El repte de seguir sumant, ara lluny de casa

  0
  saragossaweb.jpg

  06/04/2018 – Alliberada de la motxilla de les tretze derrotes consecutives, la Penya afronta una nova “final” a la pista del Tecnyconta Saragossa (dissabte 20.30h). 

  06/04/2018 – Alliberada de la motxilla de les tretze derrotes consecutives, la Penya afronta una nova “final” a la pista del Tecnyconta Saragossa (dissabte 20.30h). La victòria contra el Gran Canària va suposar treure’s un pes del damunt, però malauradament no va servir per retallar distàncies en la classificació. La salvació segueix a dos triomfs de distància (el Burgos i el Betis també van guanyar) i això obliga a seguir sumant per seguir vius. El matx amb els aragonesos serà, doncs, una nova prova del cotó per a l’equip de Carles Duran, que té el repte de confirmar que ha esvaït pors i dubtes.

   

  El Tecnyconta, amb vuit victòries a la butxaca, pot mirar el futur amb una mica més optimisme, però és conscient que tampoc no pot fer bromes si no vol veure’s amb l’aigua al coll. Guanyar la Penya suposaria un trampolí cap a la permanència i els de Pep Cargol, que va agafar el relleu de Jota Cuspinera a la banqueta, aniran a totes. Gary Neal, un canoner amb majúscules, és el seu home més perillós. L’escorta  duu tot el pes de l’atac, amb 19,1 punts per partit. Només Landesberg (Estudiantes), que ve de clavar-li 48 punts al Barça, li fa ombra en la taula d’anotadors de la lliga. 

  Respecte del partit de la primera volta (94-83 per a la Penya), els aragonesos no només han canviat de tècnic. Ja no hi són ni Bo McCalebb, que va deixar l’equip per motius personals, ni tampoc el pivot Jarvis Varnado, lesionat de gravetat el passat 4 de març. Una baixa sensible en el joc interior dels aragonesos, que malgrat tot segueixen sent un rival perillós. "És un equip molt anotador en la seva línia exterior, començant per Gary Neal, però no ens hem d’oblidar que tenen dos bases que dominen molt bé la lliga. Tot i que nosaltres hem demostrat que podem competir contra tothom, també hem de saber que anem a jugar contra un rival que com a local està sent molt compacte”, ha explicat Carles Duran, que pot comptar amb tots els seus efectius excepte la baixa ja coneguda de Maalik Wayns.