Els pirates arriben al front marítim per la Festa Medieval

  0
  Pirates.jpg

  07/04/2018 – La Festa Medieval està d'aniversari, ja que enguany celebra 20 anys.

   

  La Festa Medieval està d'aniversari, ja que enguany celebra 20 anys.

   

  Especialment aquest cap de setmana enceta els actes centrals, com el mercat pirata que s'instal·larà al Front Marítim tocant al Port, i que anirà acompanyat de tallers, contacontes i enlairada d’estels, entre altres activitats adreçades a tota la família.

   

  Un dels moments més esperats serà dissabte 7 d’abril, a les 20 hores, amb l'arribada dels pirates que realitzaran un correfoc des de l’estació de tren fins al final del passeig Marítim, on s'hissarà la bandera pirata i donarà pas a la gresca als restaurants del Port i un concert de música folk a la plaça del Catxidiable. Mentre que el diumenge 8 d'aril, de 13 a 15h, la iniciativa oferirà un dinar popular d’arròs pirata a la mateixa plaça.

   

  De cara a la pròxima setmana, el Museu de Badalona acollirà una conferència sobre el Catxidiable, a càrrec de Joan Rosàs. Concretament serà el dimecres 4 d’abril a les 7 de la tarda.

   

  Per la seva part, els nobles arribaran el divendres, dia 13 a les 20h, amb danses medievals i la lectura del pregó a la plaça Font i Cussó, que convidaràn al cant coral i audició musical que acollirà l’església Santa Maria a les 21h.

   

  Ja el dissabte 14 d’abril es viurà el tradicional desembarcament pirata a la platja dels Pescadors amb la batalla entre vilatans i pirates. Especialment la festa es concentrarà a la plaça de la Baixadeta durant tot el cap de setmana amb el mercat i la taverna medieval amb les diverses activitats que oferirà la festa, com el torneig de cavallers, la cremada de la masia, el pacte de pau i el torneig medieval.