“El repte és recuperar la categoria de Copa Catalunya a curt termini: un o dos anys”

  0
  DIyocbzXoAEGt8i.jpg
  La temporada al del Joventut Femení a Copa Catalunya no s’ha tancat amb les expectatives que el club s’havia plantejat a l’estiu. De fet, l’entitat verd-i-negre li va arribar la confirmació de la categoria per part de la FCBQ el 20 de juny. Des d’aquella data, es va començar a confeccionar el grup. “Volíem recuperar les jugadores formades al club que ja no hi eren, més la fornada que finalitzava etapa Júnior. Aquesta era la filosofia que teníem. En línies generals estàvem contents, érem conscients que no era una plantilla ‘top 10’ però hi havia esperances per assolir la salvació”, reflexiona el coordinador del Joventut Femení Jordi Montoliu.
   
  “A l’estiu estàvem molt tranquils perquè veiem una plantilla compensada. A la primera i segona volta de la primera fase vam guanyar dos partits però podríem haver guanyat cinc o sis, i allà hi va estar la clau del play-out. Aquest era el nostre objectiu”, afegeix el responsable verd-i-negre. “Evidentment, accedir a la segona fase amb aquests dos triomfs, més les lesions, era molt difícil”, apunta. A partir d’ara, cal fer ‘resset’ i començar de nou a Primera Catalana, sense perdre la filosofia, intentant mantenir la columna vertebral d’aquest any i amb el repte de tornar a Copa.
  “No ens posem cap límit. El repte a Primera és tornar a Copa a curt termini, un o dos anys. No volem trigar tres, quatre o cinc anys. Volem ser agressius però sempre respectant la política de club, amb gent de la casa, que estigui arrelada a Badalona i amb compromís. No fitxarem americanes, ni jugadores de fora, com es pot veure a altres clubs”, avança Montoliu al Diari de Badalona. De fet, l’actual entrenador, Toni Madrid, té la renovació sobre la taula i tot apunta que seguirà com a tècnic. Respecte a la plantilla, “encara és molt aviat” per concretar. 
  “Ja hem començat a confeccionar el grup. Volem mantenir el nucli de 5-6 jugadores i les juniors que comencen a amateur”, trasllada.