El Rotary Club celebra el seu sopar solidari, enguany destinat al càncer de mama

  0
  46
  rotary.JPG

  28/05/2015 – El col·lectiu destinarà els diners recaptats durant la gala a un estudi sobre el càncer de mama que està sent desenvolupat a la unitat d’investigació de l’Institut Oncològic de Catalunya.

  El Rotary Club Badalona organitza aquest dijous el seu tradicional sopar anual sota el nom de la Nit de Paul Harris, que enguany tindrà lloc a la Sala Sarau del polígon Can Ribó. Com ja van anunciar fa unes setmanes en la presentació de l’esdeveniment a l’Hotel Miramar, el col·lectiu destinarà els diners recaptats durant la gala a un estudi sobre el càncer de mama que està sent desenvolupat a la unitat d’investigació de l’Institut Oncològic de Catalunya, a l’Hospital Germans Trias i Pujol: el projecte d’investigació de biomarcadors epigenètics per al càncer de mama.

   

  Durant l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de diferents empreses i persones de la ciutat, seran sortejats i se celebrarà una desfilada de moda, en la que participen comerços de la ciutat, amb models professionals que hi assistiran de forma desinteressada. Els tiquets per al sopar, que arriba a la 13a edició, es poden adquirir a l’Hotel Miramar, seu del club.