El Rugby Badalona guanya el seu primer partit en temps de descompte

  0
  83
  Rugbi.JPG

  17/01/2018 – Ricard Magrià va decidir els darrers tres punts per sentenciar la victòria als Taurons.

   

  El camp de rugbi de la Marbella de Barcelona va ser escenari el passat dissabte d’un gran partit que van enfrontar al Club Natació Poble Nou contra el Rugby Club Badalona. La trobada prometia i la realitat és que no va decebre. Sobre la nova gespa artificial del camp es va veure com dos equips no volien afluixar i que volien guanyar el partit com fos.

   

  Els primers minuts de la primera part van ser de tanteig, els dos equips van anar-se provant. El Poble Nou intentava imposar el seu joc de davanters forts i grossos, mentre que els de Badalona responien amb recuperacions de pilota i joc a la mà. Era un teva meva permanent amb intercanvis de jugades entre els dos equips.

   

  El resultat al final de la primera part parlava per si sol, després de diferents iniciatives, el marcador reflectia un clar 17 a 14 a favor de la casa.

   

  A l’inici de la segona part cap dels dos equips va afluixar i van estar lluitant per endur-se el triomf. Els barcelonins atacaven de davanters mentre que els badalonins responien amb atacs ràpids de la seva línia de tres quarts.

   

  En els darrers minuts de la segona part, el Rugby Badalona, amb el resultat en contra, va començar a atacar amb convicció i buscant la primera victòria a la nova categoria de la Primera Divisió Catalana. Per la seva part, el Poble Nou es defensava dins de la seva zona de 22 metres.

   

  Amb el temps esta exhaurit, els visitants perdien 25 a 24, el resultat reflectia el que havia passat en el camp, igualtat total i de sobre una falta dels locals i l’àrbitre va sancionar amb un cop de càstig a favor dels badalonins.

   

  Fins i tot el cel s’havia posat molt negre i bufava un vent de tempesta que descarregaria minuts després quan el partit ja s’havia acabat. Era el moment del tot o res, i el número 10 del Badalona, Ricard Magrià -un jugador de xut precís i que aconsegueix molts punts en cada partit-, va assumir el repte de xutar a pals el cop de càstig. El silenci va omplir el camp. La pilota va enlairar-se just en el moment que el vent havia afluixat i va passar entre els tres pals. Tres punts decisius i la primera victòria dels Taurons de Badalona a la Primera Divisió Catalana.

   

  Ara un nou repte pels badalonins, que serà aquest pròxim diumenge, davant els Carboners de Terrassa, que van tercers en la classificació.