El Rugby Badalona inicia temporada amb victòria

  0
  Rugbi.JPG

  09/10/2017 – Davant el Navata (105-21), un rival que era complicat de batre en el seu camp en la passada temporada.

   

  Amb un resultat contundent, 105 a 21, ha debutat el quinze dels Taurons de Badalona contra l’equip del Navata Matcarrelage en el seu camp de Can Ferrater. Aquest enfrontament ha marcat l’inici de la lliga catalana de rugbi de la fase de classificació del grup D.

   

  En els primers 20 minuts de partit els de Badalona van aconseguir més de 20 punts d’avantatge i al final de la primera part el Rugby Club Badalona disposava d’un marcador favorable de 66 a 14.

   

  Recordar que l’any passat el Navata va ser un rival complicat de batre al seu camp. Però en aquest inici de lliga, els de l’Alt Empordà han arribat amb una alineació molt justa de 15 jugadors i sense possibilitats de fer canvis. En canvi, els badalonins, superiors en el joc a la mà, van passar per sobre d’ells.

   

  Des de l’inici de la segona part els Taurons no van deixar de sumar punts al marcador però, el Navata també van oposar resistència amb les seves armes. Un joc de davanters de certa continuïtat i fent patir en alguns trams del partit al Badalona.

   

  Els de Badalona, que estan a l’inici de la temporada, tenen encara que millorar molts aspectes del seu joc. Són un equip lleuger amb poc pes de davantera i volen fer de la mobilitat i la possessió de la pilota el seu estil de joc. A més, disposen de jugadors ràpids i hàbils i una davantera sense molt de pes que té per sobre de qualsevol objectiu, guanyar pilotes pels seus jugadors de la línia de tres quarts.

   

  El Rugby Club Badalona afronta aquesta temporada amb algunes baixes importants per edat com Xavier Soteras i Sergi Espada, però també ha tingut la incorporació de jugadors experimentats provinents d’altres equips i d’un grup de jugadors que han ascendit de categoria de sub-18 a sèniors i que poden fer un gran paper.

   

  Aquí es veu la feina feta ja des de fa anys en les diferents categories del club, que dóna resultats esportius i permet la possibilitat de construir un bon equip per les pròximes temporades.