La ‘Llefi’ cau al Narcís Sala; derbis sense triomfadors; el Bufalà, invicte

0
    27
    DSC09273.JPG

La Unificació Llefià va tornar a conèixer el regust amarg de la derrota. El conjunt de Jordi Souto va caure al Narcís Sala davant el Sant Andreu Atlètic (4-2). Els quadribarrats es van avançar al marcador gràcies a dues dianes en cinc minuts. Dahbi i Franco van cuinar la victòria local (2-0) però els badalonins van reaccionar amb contundència. El capità de la 'Llefi', Isra, i Eric van igualar el matx (2-2) però el filial del Sant Andreu va treure les il·lusions a la Unificació Llefià. Jimmy i Cervera van condemnar als badalonins a la segona derrota de la temporada (4-2).

A Tercera, el partit de la jornada es jugava a Badalona entre Lloreda y Young Talent. Al derbi badaloní, els gols van ser els grans convidats (3-3) des de l'inici. El conjunt de Carlos Rodríguez es va avançar al marcador gràcies a un míssil de Borja des de la frontal, impossible per un Yeray estel·lar en tres intervencions decisives durant el matx. Ràpidament va respondre l'equip de Ricardo Parra i va Jiménez va finalitzar una jugada combinativa. El Lloreda no volia celebracions al seu Municipal i novament va aparèixer Borja en un mà a mà davant el porter visitant (2-1), marcador que no es mouria més abans del descans, tot i el domini visitant.

A la represa, el Lloreda va agafar el timó del partit, pressionant amb intensitat en la sortida de la pilota del rival i accions perilloses en atac. Jiménez va tornar a aparèixer a les acaballes del partit per empatar el matx (2-2) però els locals van reaccionar -amb superioritat numèrica per expulsió de Gonza– i Joel va situar el 3-2 que semblava definitiu, però al temps afegit, Antonio va tornar a igualar el derbi i el marcador es va tancar amb empat.

Per la seva banda, Pomar i Pere Gol no van poder cap punt a domicili. La UD Mataronesa va superar amb contundència el Pomar a Mataró (5-0) i el Pere Gol va caure també al Maresme davant el Vilassar B (3-0). Tot i això, el Pomar suma 5 punts a la classificació i el Pere Gol manté 7 punts en una lliga molt igualada.

Al grup 14 de Quarta Catalana també es va viure un derbi entre dos equips de la ciutat, el Sistrells i l'Àguila. L'atzar va voler que el marcador fos el mateix que a Lloreda (3-3). Gerard va avançar els visitants però en 20 minuts va capgirar el marcador el Sistrells, amb dianes de Borja i Sergi en dues ocasions. L'Àguila va reaccionar i va tancar l'empat amb gols de Jordi i Brian. Al grup 16, el Bufalà va superar l'Albirrojita (2-3) i segueix invicte.