El Rugby Badalona no aconsegueix apoderar-se del campionat de la tercera catalana

  0
  Rugby Badalona.JPG

  25/04/2016 – Malgrat haver guanyat un difícil partit davant el Rugby Club Martorell per un resultat de 30 a 17.

  El Rugby Club Badalona va guanyar un difícil partit davant el Rugby Club Martorell per un resultat de 30 a 17, però se li va escapar la possibilitat de guanyar el campionat de la tercera divisió masculina catalana.

   

  En un terreny en perfectes condicions, després de les pluges de les darreres hores, el Badalona va començar a marcar el ritme del partit i al minut 25 de la primera part els Taurons ja guanyaven al Martorell per 17 a 0.

   

  Podia semblar que el Martorell abaixaria els braços, però res més lluny de la realitat. Els de Martorell, desplegant les armes que els caracteritzen; joc de davantera i una gran veterania, van començar a pressionar i entre els minuts finals de la primera part i el començament de la segona van apropar-se en el marcador fins a posar-se a cinc punts de l'empat amb un 17-12.

   

  Aquest va ser el punt d'inflexió de l'equip de Badalona. A partir d'aquest punt els badalonins van començar a reaccionar i van fer el joc que han desenvolupat al llarg de tota la temporada, jugar de manera ràpida la pilota, augmentant el ritme del partit i trencant, al final, el mur defensiu del Martorell.

   

  Aquestes darreres jornades el Badalona va estar lluitant amb els Dragons de Santa Coloma per apoderar-se amb la primera plaça del campionat de la tercera divisió catalana.

   

  Per tenir alguna aspiració per guanyar el campionat a la darrera jornada, els Taurons de Badalona havien de guanyar en la darrera jornada per un resultat de 44 a 0 i al mateix temps, el seu principal rival, els Dragons de Santa Coloma havien de perdre davant el Navata. Al final els de Santa Coloma van fer els deures i van guanyar per un contundent 69 a 15 al CF Navata.

   

  Malgrat aquest desenllaç del campionat, cal destacar el gran paper de joc i resultats que han demostrat el Rugby Club Badalona al llarg d'aquesta temporada, després de cinc anys de no tenir un equip propi en la categoria sènior.

   

  L'equip ha sabut trobar una equilibrada barreja de veterania i gent molt jove que encara pot de dir moltes coses en aquest esport.