Diada històrica de la Colla Micaco a les festes de Montgat

  0
  44
  CgzlU_WW4AA_Dmi.jpg

  26/04/2016 – Amb motiu de la Festa Major de Sant Jordi, els badalonins van realitzar la millor actuació que mai han fet en aquesta població.

  El 3de7, 4de7 i 4de7 amb l’agulla són els castells que han descarregat els Castellers de Badalona aquest diumenge a la població veïna de Montgat. Amb motiu de la Festa Major de Sant Jordi, la Colla Micaco va actuar a la plaça de les Mallorquines junt amb els Capgrossos de Mataró i va realitzar la millor actuació que mai ha fet en aquesta població.

   

  La jornada castellera dels badalonins va començar descarregant una construcció lenta però segura, un llarg 3de7 treballat amb molta fermesa. A la segona ronda, els badalonins van descarregar un 4de7 de postal i seguidament la colla badalonina va portar a plaça el 4de7 amb agulla, un castell que encara no havien dut a plaça aquesta temporada i que vn descarregar sense problemes.

   

  Per arrodonir la diada, els micacos van descarregar de manera pràcticament impecable un Pde5 i dos pilars de quatre simultanis de comiat. Segueixen doncs amb bon ritme de cara a les Festes de Maig fruit d’això n’és l’actuació a Montgat i el bon assaig que van realitzar divendres descarregant per primera vegada en la seva història el 4de7 net, prova d’un futur 4de8.