El Rugby Club Badalona s’apuntala en el lideratge

0
    28
    Rugbi.JPG

28/02/2017 – Els Taurons guanyen de manera contundent i clara als Enginyers C per 60 a 7.

El Rugby Club Badalona guanya 60 a 7 als Enginyers C de manera contundent i clara. Amb aquest resultat, els badalonins s’apuntalen com a líders en la classificació de la segona divisió catalana amb 30 punts.

El partit prometia i no va decebre gens. Els Taurons arribaven a aquest partit amb baixes importants a la línia de tres quarts però, al final van poder presentar un bon equip per afrontar aquesta trobada.

Per la seva part, l’equip dels Enginyers C van anar a les pistes de Can Ferrater amb la voluntat de complicar la vida al Rugby Club Badalona i clarament ho van aconseguir, almenys durant la primera part. Els Enginyers són un equip veterà amb força i aquestes van ser les armes que van posar sobre el camp per tal de guanyar.

La primera part va començar amb un frec a frec entre les dues davanteres obligades a lluitar per assolir la possessió de la pilota i els dos equips van treballar de valent fent un generós desplegament físic. Al final d’aquesta part, el resultat era de 19 a 7, favorable per als Taurons. Però encara no estava clar de quin costat s’inclinaria la balança definitiva.

Les consignes als Taurons, al final de la primera part, van ser clares: guanyar la possessió de la pilota i augmentar el ritme del partit per anar cansant el contrari. Amb aquest objectiu tàctic va començar la segona part i el Rugby Club Badalona va començar a sumar més punts.

El joc a la mà dels badalonins, amb descàrregues de pilota continues dels seus jugadors, va anar lentament minant la voluntat de guanyar dels Enginyers C. El ritme del partit, que van imposar els Taurons, va permetre augmentar la pressió i va anar ofegant els intents de joc atacant dels visitants. El Rugby Club Badalona va començar a marcar i només durant aquesta part va aconseguir un parcial de 41 a 0.

Quan l’àrbitre va xiular el final del partit, el marcador final era prou contundent amb un 60 a 7 a favor dels badalonins. Ara, els Taurons tenen dues setmanes de descans fins al pròxim enfrontament, que serà contra el Químic B al camp de la Teixonera de Barcelona.

Als badalonins els hi queda dos partits d’aquesta lliga per intentar quedar entre els quatre primers equips de la segona catalana i poder disputar els play-ofss, que han de decidir qui és el guanyador.