El Sabadell apallissa al Llefià

0
    29

Un Llefià ja de 2na catalana no va oposar ressistència a Sabadell i va acabar caient per un clar 5-1.

El Llefià va jugar el seu últim partit com a visitant a la 1ra catalana al camp del Sabadell, un equip que , tot i que ja no opta al títol, si que opta a l'ascens a la 3ra divisió.

El partti va deixar en evidència les brutals diferències de tots 2 conjunts, i en poc més de 20 minuts els del Vallés ja dominàven per un 2-0. Gracies a l'esperit de sacrifici dels badalonins i a una actuació més que destacada del porter badaloní , els visitants van aconseguir retallar la diferència abans del descans. Però l'explusió del badaloní Parra va esfumar qualsevol tipus de reacció.

A l tornada de vestidors només es va veure un conjunt al terreny de joc, i els arlequinats van poder gaudir jugant fins al 5-1 final.