La Minguella B força el 3r partit (69 a 56)

0
    28

27/05/2014
    Els de Sergio Ortilles es van imposar a les adversitats i tornaran a Santa Coloma de Farners per mirar de mantenir la categoria

La Minguella B es va refer a temps de la tova a Farners i va guanyar el 2n partit de l'eliminatòria forçant el definitiu partit de desempat.

Els de Sergio Ortilles van tornar a fer-se forts a Casagemas i van superar totes les adversitats per acabar el matx sense patir.

La igualtat va ser la tònica d'un primer període farcit de petits parcials. Els jugadors grossos ocupaven molt d'espai i intimidaven als locals, que tiraven endavant per les accions de Pastor i Àlvar Gonzàlez, els més veterans (12 a 6). El partit pe`ro era bastant d'anada i tornada i en un 3 i no res els gironins van escurçar la diferència, i amb 2 triples van capgirar el marcador (16 a 19).

Al 2n període de Selop sota els cèrcols mantenia els blaus, però amb 2 triples més el Farners va obrir un forat (20 a 29). Pastor va ser l'encarregat d'aturar la sequera i 5 punts seguits de Domènech van encetar un parcial d'11 a 0 per marxar als vestidors per davant (33 a 31).

A la represa el partit va estar marcat pels tirs lliures. La Minguella B va entrar en bonus al minut 3 de partit, i el Farners va arribar a llançar 14 tirs lliures seguits abans que els de Casagemas s'acostessin a la línia del 4,70. Una falta al mig del camp va comportar una tècnica a Àlvar Gonzàlez, i mentre es llançaven els tirs lliures, Sergio Ortilles va acabar desqualificat.

El Farners no en va treure prou rèdit de tot plegat (39 a 43) i la Minguella B va esperonar aprofitant la compensació de faltes. Des d'aquell moment, els locals van llançar 10 tirs lliures per 2 dels locals, i de la mà de Domènech, que va anotar 13 punts seguits, la Minguella B va clavar un parcial de 17 a 4 (56 a 47).

A l'últim quart, el joc es va tornar a travar. De la mà de l'aler estrella, el Farners va retallar ràpidament la diferència (60 a 54 a falta de 6 minuts i mig). Sense Pastor ni Domènech a pista els blaus van patir en atac, però al darrere contenien als visitants, que també van estar 2 minuts sense anotar.

Amb el 60 a 56 en el marcador, Pastor va clavar un triple clau (veure vídeo) i Carreras va culminar un parcial de 5 a 0 que valia el seu pes en or. El Farners ho va intentar a la desesperada però una cistella afortunada d'Àlvar Gonzalez i una antiesportiva sobre Carreras van sentenciar el partit.

Si no hi ha cap canvi d'última hora el 3r i definitiu partit es jugarà el dissabte a les 19h a la pista del Farners.