El Sant Jordi marcarà les activitats durant el mes d’abril a les biblioteques municipals de Badalona

  0
  129

  A falta de menys de dues setmanes pel dia de Sant Jordi, les biblioteques municipals de Badalona es preparen per la celebració. Roses i llibres ompliran els carrers, i les biblioteques també sortiran a celebrar-ho. Estaran presents a la Fira de Sant Jordi a la plaça de la Vila i a les celebracions comunitàries a Sant Roc i a Llefià amb activitats que s’organitzen amb les entitats d’aquests barris i el suport dels Serveis Educatius del Departament d’Educació de la Generalitat i de la comunitat educativa.

  Festa de la Primavera

  A banda, les biblioteques també participaran en la Festa de la Primavera, una jornada participativa adreçada al públic familiar amb activitats de sensibilització ambiental, que se celebrarà el diumenge 16 d’abril entorn de la masia de Can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer.

  Activitats per a infants i adults

  Aquest abril també hi ha una àmplia oferta de contes per infants, companyies de contacontes professionals, laboratoris de lectura i jocs de taula dirigits al públic infantil i familiar.

  I per a públic adult, destaquen la xerrada “Analitzar i comprendre un quadre” que es farà el dia 13,amb motiu del Dia Mundial de l’Art, a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, i la xerrada i taller sobre la gestió de residus tèxtils, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que tindrà lloc el dia 20, a la mateixa biblioteca.

   

  Podeu consultar la programació sencera d’aquest mes a les Biblioteques de la ciutat a https://badabiblios.cat/agenda/

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí