El Sant Josep arrenca amb una ajustada victòria i el Círcol cau a La Plana davant el Montgat

0
    28

La represa de la competició dels dos conjunts amateur badalonins que han pogut retrobar-se a pista amb el seu estimat basquetbol ha suposat un cúmul d’emocions explosiu. La més positiva per part del CB Sant Josep i el Círcol Catòlic era tornar a competir a pista.

A més a més, però, a nivell competitiu vam poder celebrar la primera victòria groc-i-lila al centre parroquial en un matx ajustat de l’equip de Carles Espona (64-63) davant el CEB Girona. El matx no va arrencar gens bé pels badalonins (7-17) però l’encert local en el tir exterior al segon i al tercer quart va capgirar el marcador i arribar a tenir un avantatge de 8 punts (57-49) al període final.

Tot i el parcial final de 4-14, el Sant Josep va aconseguir defensar la victòria fins la botzina final i assegurar la primera victòria en la jornada inaugural. Aquest cap de setmana, el Sant Josep tindrà jornada de descans i no tornarà a competir fins al cap de setmana del 20-21 de març.

Per la seva part, el Círcol no va poder el seu retorn a pista un any després amb victòria i va patir la força d’un dels candidats a l’ascens a lliga EBA: la UE Montgat de Xavi Bassas. El desencert del Círcol, la sòlida defensa montgatina i l’efectivitat en atac visitant va provocar una diferència al marcador molt matinera (12-20) i que es va dilatar a mesura que avançava el partit (50-74).

Debut agredolç per part de l’equip d’Óscar Gallifa, que buscarà d’oblidar la desfeta el proper cap de setmana. Dissabte a les 18:30h, el Círcol visitarà el pavelló Ramón Sitja per enfrontar-se al CEB Girona.

A Lliga EBA, aquest diumenge tindrem badaloní a La Plana amb el Maristes Ademar – BadalonèsEl Joventut B visita el Mataró Parc Maresme. Ambdós partits es disputaran a les 18:30h i 18:15h, respectivament, a porta tancada.