El Sant Josep cau a Sant Cugat després de dues pròrrogues (109 a 99)

  0
  sampep.jpg

  04/03/2013
  Els parroquials van tornar a ser competitius contra un equip superior, però van caure en un final a cara o creu
   

  El Sant Josep va acabar cedint després de 50 minuts de batalla a la pista del Sant Cugat. Els parroquials, com va passar la setmana passada contra el Montgat, van jugar de tu a tu contra el 5é classificat, però no se'ls va escapar el partit a la segona pròrroga.

  Dario Naharro podia haver-ho evitat al final dels 40 minuts. L'escorta tenia dos tirs lliures en la darrera jugada però només en va poder convertir un. 5 minuts més tard, després d'una primera pròrroga amb molta igualtat, Dario esmenava l'error i amb una penetració a l'últim segon tornava a enviar el partit al temps extra.

  Llavors al Sant Josep, que va dependre en excés de Reyes (46 minuts), Diego (44) i Dario (32), li van fallar les forces i en una sèrie d'errors per cansament el Sant Cugat va sentenciar el partit amb cistelles fàcils.

  Abans els parroquials havien tret novament el caràcter per remuntar 13 punts de desavantatge a la mitja part (44 a 31). La millora en defensa, va permetre que el Sant Josep es deixés anar en  la segona meitat del tercer quart per deixar el partit obert en els últims 10 minuts (61 a 59).

  El Sant Cugat va tornar a avançar-se amb accions de Chica (77 a 66), però els parroquials van poder tornar a escurçar el partit abans de les dues pròrrogues.

  Dario (29 punts), Reyes (24) i Diego (23) van ser els millors del Sant Josep