El Sant Josep enceta una setmana de mobilitzacions

  0
  Diari de Badalona

  El CB Sant Josep iniciarà a partir d’aquest dilluns una setmana reivindicativa plena de mobilitzacions “davant la manca de cap proposta de solució per part de l’Ajuntament de Badalona” a la seva actual situació.

  Entre les actuacions d’aquesta setmana, el club farà una manifestació aquesta mateixa tarda, entrenaments a la Plaça de la Vila i s’organitzaran partits 3×3 a La Plana, amb l’objectiu que “l’Ajuntament ofereixi alguna alternativa per continuar amb l’activitat al pavelló o pistes alternatives”.

  Ara com ara, l’entitat no pot tornar al centre parroquial ni tampoc ha trobat un pavelló alternatiu a on recuperar la seva activitat.

  COMUNICAT DEL CB SANT JOSEP

  Benvolguts i benvolgudes,
  Davant la manca de cap proposta de solució per part de l’Ajuntament de Badalona, proposem engegar una SETMANA DE MOBILITZACIONS DE PROTESTA:
  – Pel dilluns 13 proposem una manifestació que surti del pavelló a les 18.30h i passi per la la plaça de la Vila, i el Viver per tornar de nou al pavelló. Demanem a totes les entitats i persones de Badalona que s’estimin al Club que es sumin a la manifestació.
  – El dimarts, dimecres i dijous, farem part dels entrenaments a la Plaça de la Vila.
  – I el divendres organitzarem un campionat 3×3 de suport al Sant Pep. Aviat us donarem més detalls.
  L’objectiu és aconseguir que l’Ajuntament ens ofereixi alguna alternativa per continuar amb l’activitat al nostre pavelló o pistes alternatives mentres no puguem tornar a la nostra.
  A banda d’això, convocarem una Assemblea Extraordinària de Socis pel dimarts 21, on presentarem quines opcions tenim i decidirem quin camí cal emprendre.
  Si us plau, feu-vos ressó de la nostra situació i mobilitzeu a tothom que s’estimi el Sant Pep per xarxes i per les concentracions. Moltes gràcies pel vostre suport! #SantPepNoEsToca

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí